Javne dražbe nepremičnin so na spletu hit. Namesto, da hodite od dražbe do dražbe so dražbe nepremičnin na spletu vse na enem mestu. Nepremičninski agenti na spletnih dražbah ponujajo ogromno ponudbo stanovanj ali hiš, ki se prodajajo na spletni dražbi. Javne dražbe so lahko na samem kraju ali pa se na spletu odda samo naslov, same dražbe nepremičnin pa lahko potekajo na spletni dražbi. Vabilo na javne dražbe pa po navadi organizira podjetje ali agencija.


spletnedrazbe.si.
Javne dražbe


Kaj so javne dražbe? Poznamo kar nekaj vrst javnih dražb, ki se razlikujejo po načinu licitacije oziroma načinu licitiranja, medtem, ko so javne dražbe prostovoljne, so lahko tudi prisilne dražbe, ki so po navadi posledica kakšnega stečaja ali poravnave.Javna dražba je neke vrste vabilo, ki ga dražitelj razpisuje za določen datum in določen čas. Javna dražba v živo je po navadi končana v enem dnevu v kolikor se javne dražbe ne udeleži noben kupce ali na javni dražbi ni ponujene izklicne cene se javna dražba po navadi ponovi z nižjo izklicno ceno.


Javne dražbe se delijo na par sklopov. Cenilec po navadi oceno predmetov, ki se prodajajo na javnih dražbah in s tem določi neko okvirno ceno, za katero se bo na javni dražbi prodal predmet. Nekatere javne dražbe zahtevajo varščino, ki se odbije kupcu ob plačilu predmeta. Vsi ostali, ki so na javni dražbi sodelovali, dobijo varščino vrnjeno. Javne dražbe v živo vsebujejo tudi dokumentacijo in
pogodbe itd. Javna dražba se zaključi, ko je sprejet kupec z strani dražitelja.V kolikor se odpravljate na javno dražbo se o javnih dražbah malo pozanimajte. Javne dražbe imajo malce poseben način kupovanja, ki je v večini varen. Na javnih dražbah nepremičnin je nakup varen, potrebno je pa vedeti, da se javne dražbe držijo načela videno kupljeno. Zatorej se o vpisu ali legalizaciji nepremičnine kupljene na javni dražbi dobro pozanimajte o dokumentaciji pred nakupom.
Na javni dražbi se lahko prodaja tudi samo del nepremičnine, na to bodite pazljivi, prav tako javne dražbe po navadi vključujejo varščino, s čimer sprejmete izklicno ceno ponujeno da javni dražbi. V kolikor ste edini kupec na javni dražbi in izklicno ceno ne ponudite, lahko dražitelj varščino obdrži.
Javne dražbe imajo varščino po navadi 10% vrednosti na javni dražbi ponujenega predmeta.Javne dražbe kako potekajo? Javne dražbe večinoma potekajo v pisarnah dražitelja ali v kolikor je javna dražba polna kupcev v večjih dvoranah. Javne dražbe se lahko udeleži vsaka polnoletna oseba, ki ( v večini primerov je zahtevana varščina ) vplača varščino. Z izklicem začetne cene se javna dražba začne z višanjem ponudb, dokler zadnja cena ni dosežena. Z doseženo maksimalno vrednostjo dražitelj javne dražbe, dražbo zaključi. Po zaključku javne dražbe dražitelj s kupcem uredita dokumentacijo ter plačilo preostanka kupnine s pogoji, ki so bili na javni dražbi prej objavljeni.

NOVA SYMETRA d.o.o.
Javne dražbe nepremičninJavne dražbe nepremičnin
Delite stran spletnedrazbe.si - Javne dražbe nepremičnin na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - Javne dražbe nepremičnin, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Javne dražbe nepremičnin - Javne dražbe nepremičnin so na spletu hit. Namesto, da hodite od dražbe do dražbe so dražbe nepremičnin na spletu vse na enem mestu. Nepremičninski agenti na spletnih dražbah ponujajo ogromno ponudbo stanovanj ali hiš, ki se prodajajo na spletni dražbi. Javne dražbe so lahko na samem kraju ali pa se na spletu odda samo naslov, same dražbe nepremičnin pa lahko potekajo na spletni dražbi. Vabilo na javne dražbe pa po navadi organizira podjetje ali agencija.

spletnedrazbe.si

×
d

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja