NOVA SYMETRA


NOVA SYMETRA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 41 880 294. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

NOVA SYMETRA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: 71044892


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran spletnedrazbe.si - NOVA SYMETRA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - NOVA SYMETRA, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


NOVA SYMETRA -

spletnedrazbe.si

×
d

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja

Sprejemam