Spletne dražbe in vse o nas


Vse dražbe v Sloveniji na enem mestu. Spletne dražbe je stran za vse ljubitelje dražb in prodaje na dražbi.
Kdo in kaj je spletna platforma:Platforma spletne dražbe je noviteta na našem trgu in že njeno ime nakazuje, da je v osnovi namenjena dražbam ali licitacijam. Način, ki je v tujini nekaj vsakdanjega želimo vpeljati v slovenski spletni prostor ter ponuditi uporabnikom užitek, ki ga sodelovanje na dražbah nudi.


O portalu:
Spletna platforma je nastala 2021 in je v lasti podjetja Vhp storitve Zorjan k.d na poudarkih oddajanja, kupovanja in sodelovanja na dražbah oziroma licitacijah. Idejna zasnova je uporabnikom približati svet dražb, kjer predmete lahko ponudijo ali kupijo po pravilih katera veljajo na dražbah.

Pravila sodelovanja si lahko preberete v rubriki navodila, kjer vam približamo svet dražb. Popeljemo vas skozi zgodovino dražb, predstavimo vam vrste licitacij ter njihov pomen. Prikažemo vam tudi slovar besed, ki v svetu dražb pomenijo čisto nekaj drugega kakor bi pričakovali. Platforma spletne
dražbe je pravi naslov za vse ljubitelje licitacij.


Pravila in pogoji uporabe
Sodelovanje in podatki ter pravila uporabe, dostop do spletnega portala ter ostale storitve si preberete tukajO podjetju:
- Spletni portal in domene: spletnedrazbe.si, spletnedrazbe.com, licitacija.eu, e-licitacije.si

- Lastnik : Vhp storitve Zorjan k.d.

- Naslov: Velika Nedelja 21, 2274 Velika Nedelja

- Tel: 059-921-555

- E-pošta: info@spletnedrazbe.si

- ID za DDV: 15217566 (Nismo davčni zavezanec)

- Matična št: 7178883000

- IBAN: SI56 0312 31000 0406 533

- BIC: SKBASI2X

- Zastopnik: Borštnar Albin

NOVA SYMETRA d.o.o.
O nasO nas

Smo spletni portal, ki ponuja spletne dražbe vsem ljubiteljem dražb. O nas priča naša spletna stran s dražbami in spletne dražbe, ki na njej potekajo. Uporabnikom ponujamo dražbe preko spleta na njihov dom, vpogled na javne dražbe, ki jih uporabniki licitacij ponudijo ter čare licitacije na spletu. Naša vizija je, da spletne dražbe kot so dražbe nepremičnin, dražbe avtomobilov, dražbe starin,
dražbe umetnin ter ostale dražbe ponudimo uporabnikom na dom.
Delite stran spletnedrazbe.si - O nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - O nas, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


O nas - Spletne dražbe in vse o nas

spletnedrazbe.si

×
d

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja