Dražba ali licitacija


Kompaktni razvlaževalec zraka Delonghi DNC60 z ionizatorjem. Je zelo dobro ohranjen in deluje brezhibno, saj je bil zelo malo uporabljen.

Razvlaževalec prostora Delonghi

dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Razvlaževalec prostora DelonghiRazvlaževalec-prostora-Delonghi-2022-11-08-09-33-30.jpg
Razvlaževalec prostora DelonghiRazvlaževalec-prostora-Delonghi-2022-11-08-09-34-40.jpgRazvlaževalec prostora DelonghiRazvlaževalec-prostora-Delonghi-2022-11-08-09-35-10.jpgRazvlaževalec prostora DelonghiRazvlaževalec-prostora-Delonghi-2022-11-08-09-35-32.jpgRazvlaževalec prostora DelonghiRazvlaževalec-prostora-Delonghi-2022-11-08-09-35-55.jpg

Kontaktirajte prodajalca

Razvlaževalec prostora Delonghi

Kompaktni razvlaževalec zraka Delonghi DNC60 z ionizatorjem. Je zelo dobro ohranjen in deluje brezhibno, saj je bil zelo malo uporabljen. Odlično odstranjuje vlago iz okolice, istočasno pa čisti zrak skozi filter. Ko je posoda polna vode, se avtomatsko izključi. Razvlaževalec je tudi odličen pomočnik pri sušenju perila, s tem, da se rahlo ogreti zrak usmeri direktno v stojalo s perilom.


Trenutna ponudba 20.00 EUR

TIMESTAMP

Rezervirana cena ni dosežena

 
LICITACIJA
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran spletnedrazbe.si - auction na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - auction, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


auction - Dražba ali licitacija

spletnedrazbe.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

SPLETNA TRGOVINA SHOP

podatki za račun

eur

eur

eur

eur

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja