Kje je najboljša spletna dražba v Sloveniji


Želite prodati nepremičnino, avto ali kaj drugega? Na spletnih dražbah je nakup in prodaja enostavna in najučinkovitejša. Kaj je dražba?.
Spletna dražba


Spletna dražba kupcem in prodajalcem najrazličnejših profilov ponuja ogromno platformo za trgovanje. Kupcem zagotavljajo virtualni trg z neskončno ponudbo blaga z vsega sveta, prodajalcem pa ponuja prodajalno, od koder lahko tržijo vse, od športnih spominkov do računalniških sistemov.

Vključuje trgovce in prodajalce na drobno, ki na dražbi nudijo odvečno zalogo ali blago iz njihovih trgovin.


Kako deluje spletna dražba


Internetna dražba je kot velikanski sejem. Prodajalci lahko hkrati ponudijo en predmet ali več sklopov izdelkov. Teoretično spletna dražba poteka podobno kot lokalna dražba. Tako kot na lokalni dražbah so tudi na spletnih dražbah prodajalci in ponudniki ter zmagovalci in poraženci. Zmagovalci bodo predvidoma plačali tisto, kar so ob zaključku dražbe tudi ponudili. Toda tu se podobnosti med spletnimi in lokalnimi dražbami končajo.


Registracija na licitaciji


Na spletni dražbi se boste morali registrirati, preden boste lahko kupili ali prodali kakšen predmet.

Registracija je potrebna za sledenje artiklov, ki jih licitirate ali prodajate, sledite ponudbam, pregled zmagovalnih ponudb in bazo podatkov z povratnimi informacijami tako prodajalcev kot ponudnikov.


Potek


Ponudbe za vsako dražbo se končajo ob predvidenem času. V primeru prodaje so udeleženci z najvišjimi ponudbami ob zaključku dražbe predmete dolžni kupiti. V kolikor nihče ne ponudi ponudbe nad pridržano ceno (cena za katero kupec še proda predmet), se dražba zaključi brez zmagovalca.

Kupec in prodajalec pa se ob zaključku uspešne dražbe sama dogovorita o plačilu in dostavi blaga.

Uporabniki licitacij


Obstajata dve vrsti internetnih dražb: od podjetja do osebe ali od osebe do osebe. Trgovci na platformi ponujajo svoje blago kot pravne osebe medtem ko posamezniki ponujajo blago kot fizične osebe. Trgovec je v tem primeru dolžan izstaviti račun zmagovalnemu posamezniku. Spletno mesto nima blaga in ga tudi ne skladišči, je le posrednik za storitve posredovanja pri prodaji med prodajalcem in kupcem. Vse informacije in pogoje so objavljeni na splošnih pogojih. Po zaključku dražbe je vsak prodajalec sam odgovoren za neposredno sodelovanje z najvišjim ponudnikom o dobavi blaga, najvišji ponudnik pa o plačilu le tega.


Zaskrbljenost potrošnikovVečina pritožb potrošnikov, ki se nanaša na prodajalce, ki ne pošljejo oglaševanega blaga ali pošljejo blago, ki ni ustrezalo opisu na licitaciji. Ravno tako se prodajalci pritožujejo o ne sprejemanju pošiljk.

Spletna stran ni odgovorna za ravnanje kupca ali prodajalca. Vsako pritožbo pa obravnavamo zelo resno in tako prodajalce kot kupce, ki ne spoštujejo pravil, ki so navedena v pogojih uporabe izključimo iz uporabe na naši spletni strani.

NOVA SYMETRA d.o.o.
Spletna dražbaSpletna dražba

Spletna dražba ponuja tako trgovcem kot kupcem ogromno možnosti prodaje na dražbi. Spletna dražba je za trgovce prava priložnost, kajti prodaja na spletni dražbi ponuja širok razpon uporabnikov. Spletna dražba je tako zanimiva za kupce, kakor tudi za prodajalce. Spletna dražba sigurno poveča prodajo trgovcev, ki lahko ponudijo blago na dražbo. Spletna dražba je v svetu sestavni del prodaje in
tisti trgovec, ki kaj da nase, prodaja tudi na spletnih dražbah.
Delite stran spletnedrazbe.si - Spletna dražba na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - Spletna dražba, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Spletna dražba - Kje je najboljša spletna dražba v Sloveniji

spletnedrazbe.si

×
d

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja