Kontakt podjetja NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.

Pri podjetju NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.


spletnedrazbe.sispletnedrazbe.si
NOVA SYMETRA kontakt

Kontaktni podatki podjetja NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 41 880 294. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: 71044892


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran spletnedrazbe.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.

spletnedrazbe.si

×
d

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja

Sprejemam