Dražba ali licitacija

Podpisana žoga Slovenske rokometne reprezentance iz zadnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Izkupiček gre izključno v humanitarne namene in sicer za dokončanje projekta; http://slovenskavojska.

Licitacija

Podpisana žoga Slovenske rokometne reprezentance

žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Podpisana žoga Slovenske rokometne reprezentancePodpisana-žoga-Slovenske-rokometne-reprezentance-2023-05-17-01-40-21.jpg

Kontaktirajte prodajalca

Podpisana žoga Slovenske rokometne reprezentance

Podpisana žoga Slovenske rokometne reprezentance iz zadnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Izkupiček gre izključno v humanitarne namene in sicer za dokončanje projekta; http://slovenskavojska.blogspot.com/p/srce-v-uniformi.html


Trenutna ponudba 300.00 EUR

TIMESTAMP

Rezervirana cena ni dosežena

Kupna cena 1100.00 EUR
LICITACIJA
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran spletnedrazbe.si - auction na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


auction - Dražba ali licitacija

spletnedrazbe.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

eur

eur

eur

eur

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja

Sprejemam