Dražba ali licitacija


Prodam dobro ohranjen stepper za vadbo spodnjih in zgornjih okončin. Stepper ima namreč dodane še ročke, ki omogočajo vadbo rok v smislu krepitve predvsem bicepsev.

Stepper z ročkami za roke

Stepper z ročkami za rokeStepper-z-ročkami-za-roke-2022-03-26-10-23-32.jpg
Stepper z ročkami za rokeStepper-z-ročkami-za-roke-2022-03-26-10-24-09.jpgStepper z ročkami za rokeStepper-z-ročkami-za-roke-2022-03-26-10-24-33.jpg

Kontaktirajte prodajalca

Stepper z ročkami za roke

Prodam dobro ohranjen stepper za vadbo spodnjih in zgornjih okončin. Stepper ima namreč dodane še ročke, ki omogočajo vadbo rok v smislu krepitve predvsem bicepsev. Rabljen je leto in pol.


Trenutna ponudba 20.00 EUR

TIMESTAMP

Rezervirana cena ni dosežena

Kupna cena 25.10 EUR
LICITACIJA
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran spletnedrazbe.si - auction na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - auction, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


auction - Dražba ali licitacija

spletnedrazbe.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

SPLETNA TRGOVINA SHOP

podatki za račun

eur

eur

eur

eur

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja