V vrtincu knjig | spletnedrazbe.si

Nova knjiga iz serije o čikaških nogometaših pripoveduje o Thaddeusu Owensu, nogometašu in nadarjenem pomožnem trenerju, občasnem manekenu za moško perilo in človeku, ki ne mara div. Olivia Shore pa je ravno to.

Licitacija

V vrtincu knjig

V vrtincu knjigV-vrtincu-knjig-2023-09-15-01-01-16.jpg

Kontaktirajte prodajalca

V vrtincu knjig

Nova knjiga iz serije o čikaških nogometaših pripoveduje o Thaddeusu Owensu, nogometašu in nadarjenem pomožnem trenerju, občasnem manekenu za moško perilo in človeku, ki ne mara div. Olivia Shore pa je ravno to. Operna diva, mednarodna zvezdnica, ženska, ki se žene k popolnosti in ki pred drugimi marsikaj prikriva ...

Ker sta oba obraz znamke prestižnih ročnih ur, sta prisiljena sodelovati v promociji po celi državi, kar pomeni, da morata potovati in nastopati skupaj. Kaj hujšega! Temperamentna pevka in trmasti športnik se zdita nezdružljiva kombinacija, toda Susan Elizabeth Phillips v svojem dobro znanem slogu iz bralk hkrati izvablja smeh in solze ter zgodbo pripelje do srečnega konca.

Susan Elizabeth Phillips je ameriška pisateljica, ki je osvojila srca bralk po svetu s prisrčnimi in duhovitimi ljubezenskimi zgodbami. V slovenščini imamo že vrsto njenih romanov (Razvajenka, Reci da, Samo zame, Nemirno srce, Ljubezen po teksaško, Košček sreče, Zakaj prav ti?, Očarljivec, Trmoglavka, Junak njenega srca, Zvezda večera, Se mi lahko upreš?, Pobegla nevesta …).


Trenutna ponudba 60.00 EUR

TIMESTAMP

Rezervirana cena ni dosežena

Kupna cena 709.00 EUR
LICITACIJA
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran spletnedrazbe.si - auction na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani spletnedrazbe.si - auction, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


auction - V vrtincu knjig | spletnedrazbe.si

spletnedrazbe.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

eur

eur

eur

eur

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja

Sprejemam