Za devetimi gorami | spletnedrazbe.si

54 žlahtnih slovenskih ljudskih pravljic, najbolj sočnih in zabavnih

Knjiga za devetimi gorami nosi oznako Biser – priporočilo za odlične in nagrajene slovenske ustvarjalce za otroke in mladino.

Pravljičarka Anja Štefan je v knjigi Za devetimi gorami zbrala kar 53 slovenskih ljudskih pripovedi iz različnih slovenskih pokrajin.

Licitacija

Za devetimi gorami

žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Za devetimi goramiZa-devetimi-gorami-2023-09-15-12-55-54.jpg

Kontaktirajte prodajalca

Za devetimi gorami

54 žlahtnih slovenskih ljudskih pravljic, najbolj sočnih in zabavnih

Knjiga za devetimi gorami nosi oznako Biser – priporočilo za odlične in nagrajene slovenske ustvarjalce za otroke in mladino.

Pravljičarka Anja Štefan je v knjigi Za devetimi gorami zbrala kar 53 slovenskih ljudskih pripovedi iz različnih slovenskih pokrajin. Čeprav že dolgo potujejo iz roda v rod, nekatere med njimi celo 150 let, je več kot tretjina prvič objavljenih. Bralce (in poslušalce) očarajo s svojo sočnostjo, z domiselnostjo in žlahtnim humorjem.

»Morda vam bodo boljši špas,
če jih preberete na glas –
saj če besedam daš zvenet`,
drugače znajo zaživet`.«Namen te dragocene knjige je predstaviti slovenskim bralcem tiste manj znane, a izvrstne ljudske pripovedi, ki nagovarjajo otroke tudi danes. Bogati jih več kot 100 sijajnih ilustracij, delo Ančke Gošnik Godec in Zvonka Čoha. Anja Štefan je pravljice približala današnjemu mlademu bralcu, a ohranila njihovo zvočnost in razgibanost.
Trenutna ponudba 40.00 EUR

TIMESTAMP

Rezervirana cena ni dosežena

Kupna cena 50.00 EUR
LICITACIJA
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran spletnedrazbe.si - auction na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj spletnedrazbe.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


auction - Za devetimi gorami | spletnedrazbe.si

spletnedrazbe.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!

podatki za pošiljanje

podatki za račun

eur

eur

eur

eur

spletnedrazbe.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani spletnedrazbe.si:Aukcija - pogoji poslovanja

Sprejemam